Service Hotline
0519-81230981
Продукти

Продуктова категория

Антикорозионен тип Графен

Антикорозионен тип Графен

Може да подобри адхезията на покритието, да намали дебелината на филма за боя, да направи филма по-устойчив на износване, за да получи дълъг експлоатационен живот.

Chat Now
Products Details

1 , ТИП: SE1132

2 , ХАРАКТЕРИСТИКИ

(1) Може да образува плътен слой за физическа изолация поради високата специфична повърхностна площ и ултра-тънката планарна структура на графена.

(2) Помага да се активира цинковото прахово покритие и да се постигне синергичен ефект, благодарение на добрата електрическа проводимост на графен. Могат и двата да намалят значително дозировката на цинковия прах във фолиото за боя и да подобрят защитата катод на боядисващия филм, като по този начин подобрят антикорозионната ефективност на бояджийския филм.

(3) Може да подобри адхезията на покритието, да намали дебелината на филма за боя, да направи филма по-устойчив на износване, за да получи дълъг живот.

3 , ПРИЛОЖЕНИЯ : Подходящ за всички видове (тежки) антикорозионни покрития, като боядисан с епоксиден цинк грунд, без хром (dacromet).

4 , СПЕЦИФИКАЦИИ

Тип

Спецификации

Външен вид

рН

кран
плътност
( G / cm3 )

специфичен

повърхност

Площ ( m 2 / g )

Н20
( Wt
% )

Размер на частиците
( D
50 ,
Μm )

° С
( Wt
% )

О
( Wt
% )

С
( Wt
% )

 

Cl (
ррм
)

SE1132

Черен прах

7.0 ~ 8.0

0.1

180

1.0

10.0

> 93

3

0,2

20

5 , РАБОТА И СЪХРАНЕНИЕ

Носете подходящо защитно облекло и ръкавици за безопасност, за да избегнете директен контакт с тялото. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода. Вземете подходящи начини за избягване на прах. Пазете вентилацията и инсталирайте праховите колектори, за да избегнете вдишване. Заредете и разтоварвайте внимателно, за да ги предпазите от повреда.

Съхранявайте в плътно затворени контейнери на сухо, хладно и добре проветриво място и не стойте далеч от източници на запалване или топлина. Стойте далеч от силни редуциращи агенти и горива. Уверете се, че опаковките са без повреди или течове. След отваряне на опаковката, използвайте продукта незабавно. Частично използваните опаковки трябва да бъдат запечатани отново. Продуктът е чувствителен към влага. Ако продуктът е вдигнал влага, или поради повреда на опаковката, или на открито съхранение, сухият продукт се съхранява в продължение на няколко часа при 80 ° C, за да се постигне състояние без влага.

6 , ТРАНСПОРТ

Съгласно резултатите от тестовете за самозагряване, когато веществото трябва да се транспортира в опаковки с обем не повече от 3 m3, Клас на опасност: няма, класификация на ООН: няма, обозначение на опаковката, няма. Когато веществото трябва да се транспортира в опаковки с обем над 3 m3, Клас на опасност, 4.2, UN номер 3088, обозначение на опаковката, самозагряващо вещество, опаковъчна група: III. Наименование на доставката: самонагряващо се органично твърдо вещество, некласифицирано.

Срокът на годност на продукта е 3 години, ако се съхранява в оригиналната опаковка непокътната.

 

Коментар: Спецификациите на продукта могат да бъдат направени по желание на клиента.

Шестият елемент Inc е един от най-високо ниво антикорозионни производители и доставчици на графин тип, както и професионална компания и фабрика, добре дошли да внасят анти-корозия тип графен продукти от нас.

Hot Tags: Анти-корозионни графин тип, Китай, производители, доставчици, фабрика, компания, продукти
Свързани продукти
Запитване
Запитване
Send
Продуктова категория
Свържете се с нас
Адрес: Растителни 8, 9 запад Тай езеро Avenue, Wujin икономическо развитие зона, Гуанджоу, Дзянсу, Китай.
Телефон: 0519-81230981
Факс: 0519-81230998
Имейл: sales@thesixthelement.com.cn
ШЕСТИЯТ ЕЛЕМЕНТ (ГУАНДЖОУ) МАТЕРИАЛИ ТЕХНОЛОГИИ КО, ООД